top of page

Om produktene

Bli Fin frisørsalong har utvidet sitt sortiment med noen spennene produkter fra Østen.

Fra min tid som frisør i Thailand oppdaget jeg mange kvalitetsprodukter for hårpleie som ikke er tigjengeleg i Norge. Jeg ble imponert over hvordan disse produktene kunne forbetre hårets helse, glans ,volum og stil.

Jeg bestemte meg for å importere noen av disse produktene til min salong Bli Fin og tilby dem til mine kunder som et unikt og eksklusiv alternativ

 

Dette er produkter som brukes i frisørsalongen og som nå er for salg for kunder. Produkter av høy kvalitet. Blant annet hårkur /hårmasker med keratin , Keratin som gir håret et nytt liv, med mer glans, volum og mykhet.

 

Spa pleiebehandling og shampo. Produkter som har god effekt på hårets helse.Shampo som renser håret uten å tørke det ut eller irritere hodebunnen. Shampo inneholder også pleiende stoffer som gir håret glans, mykhet og duft.Hår kur / masker er en annen måte å gi håret eksta næring og fuktighet på.Bli fin har hårmasker som passer til ulike hårtyper og behov.

 

Bli fin er stolte av å kunne tilby det beste innen kvalitets hårpleie fra Østen.Hvis du vil kjøpe noen av disse produktene kan du komme innom hos Bli Fin frisørsalong. Sortimanget vil bli ytterligere utvidet.Produktene hkan kjøpes på nett eller hentes i frisørsalong.

Betaling med Vipps eller med kort på nett og i frisørsalong

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

96645120

bottom of page